ChatGüLü

ResimLer

Forum

Videolar

Cinsellik

Arama Yap

Rejim

KategoriLer

Ana Sayfa
BurçLar
Aska Dair
BilmeceLer
CinseLLik
IRc KomutLarı
FilmLer
FıkraLar
GüzeL SözLer
HaberLer
HikayeLer
Kadinca
Msn Messenger
ÖdevLer
ProgramLar
ResimLer
Rüya TabirLeri
SagLık
VideoLar
Yemek Tarifi
Sarkı SözLeri
SiirLer
isLami
Müzik iNdiR
Doviz KurLarı

 Hala Türkiye'deler ama ilk fırsatta kaçabilirler

   

Okunma

476

TUTUKLULUK süresini düzenleyen Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 102’nci maddesindeki değişikliğin yürürlüğe girmesiyle birlikte 4 Ocak 2011’de serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Hizbullah üyelerinin kaçmadan önce Bingöl’de buluştukları belirtildi. İstihbarat yetkililer ise, ellerindeki bilgilere göre, firari Hizbullah yöneticilerinin hala Türkiye sınırları içinde oldukları söyledi.

Diyarbakır D Tipi Cezaevi’nde, yerel mahkemenin verdiği müebbet hapis cezası nedeniyle tutuklu bulunan ancak, Yargıtay tarafından 4 Ocak’ta CMK’nın 102’inci maddesindeki düzenlemenin yürürlüğe girmesinin ardından tahliye edilen terör örgütü Hizbullah’ın üst düzey yöneticileri Edip Gümüş, Cemal Tutar, Abdulkerim Kaya ve Fuat Balca’nın da aralarında bulunduğu Hizbullahçıların izlerine en son Bingöl’de rastlandığı belirtildi.

Askeri kaynaklar, Hizbullahçıların tahliye olduktan sonra 2’şerli gruplar halinde farklı bölgelere gittiklerini, ardında da Bingöl’de buluştuklarını ifade etti. Polis ve jandarma arasındaki iletişim eksikliği nedeniyle, Hizbullahçıların gizlenmek için yeteri kadar vakit kazandıkları kaydedildi. Hala Bingöl sınırları içinde olduklarına dair ellerinde bazı bilgilerin olduğunu kaydeden askeri kaynaklar, Hizbullahçıların ilk fırsatta yurt dışına çıkış için harekete geçebileceğini bildirdi.



Benzer Konular  
Son Peygamber Hz Muhammed (Sav)


TÜRKİYE’DE ÜRETİLEN TÜTÜNLER


iki Orman işçisi ÖLü BuLundu izLe


Harika Gögüs Firikik izLe


Aşı tedavisi nedir? Kimlere ve nasıl uygulanır?


19 Mayıs Şiiri


19 Mayıs 1919


Ahh Verdiğimiz YanLış Kararlar


Can YüceL - AnLadım Şiir SözLeri


Can YüceL - AnLadım Şiiri video


Sohbet Girişi

 

Nick

 

Sifre

Şifreniz Yoksa Boş Bırakın

 
 
      

 

 

Sohbet - Chat Kanalı - Chat - Chat Kanalları Rejim Rejimdiyetci.com

Copyright © 2009 Tüm HakLarı SakLıdır Turkiye Ajans İnternet Hizmetleri

sohbet